HIP HOP na vodě?

31.12.2009 00:00

 

Přestávají vás pomalu bavit letní festivaly? Nudí vás kožíškáři a smažky? Chcete poslouchat dobrou hudbu, zároveň ale netoužíte po stresu z obrovské kumulace lidí a vedra, které na vás celé léto nemilosrdně posílá slunce? A co takhle festival v příjemném areálu koupaliště s bazény a tobogány? Že vás to zajímá? Pak je tu pro vás Hip-hop kemp, největší událost roku pro všechny skejťáky a dnešní speciální díl vysílání. 

Loňský první ročník byl možná trochu poznamenaný povodněmi, a tak se ho zúčastnilo jen 3500 lidí. I přesto ale diváci mohli vidět skvělou hudební produkci s kapelami a DJ´s hned z jedenácti zemí, včetně toho nejlepšího, co nabízí naše domácí scéna. Ale jak už to tak při premiérách bývá, pořadatelé se bohužel nevyhnuli určitým začátečnickým chybám a nedostatkům.

Hip Hop Kemp 2003: K-Otix
Hip Hop Kemp 2003: K-Otix  

U letošního druhého ročníku slibují, že budou pozornější. V první řadě o tom svědčí hvězdný line-up, který zahrnuje ta největší rapperská esa - DJ Vadima, Mr. Lifa, K-Otix nebo Looptroop - a jako obvykle i vrchol domácích hiphopových crew - Indy & Wich, PSH, DeZrechts nebo Bow Wave. Krom toho na vás čekají djské týmy, djské, freestylové a beatboxové semináře, u-rampa, fotbal a streetball cup, výstavy, divadlo, čajovna, sony playstation, fotbálky, slamdunk soutěže, videoprojekce a samozřejmě i snový areál koupaliště Cihelna. Podrobnější informace včetně přesného line-upu naleznete na serveru www.hiphopkemp.cz, případně si o ně můžete zavolat přímo organizátorům v dnešním večerním vysílání Radium od 20:30 do 21:00 na telefonní číslo 221552726.